Häpeä pois kypärästä -kampanja

Mielenterveyden keskusliiton, Mestiksen ja Louhos Digitalin yhteistyökampanja, jonka tavoitteena on normalisoida mielenterveyden ongelmia, tuoda esiin niiden yleisyyttä ja kannustaa hakemaan apua ajoissa. Sekä myös kerätä taloudellista tukea mielenterveystyöhön ja Mestis-seuroille. Ostamalla tukituotteita, tuet näitä tärkeitä asioita.

Mestis-alueilla asuu 1,3 miljoonaa suomalaista. Kampanjalla halutaan tavoittaa erityisesti syrjäytymisvaarassa olevat ihmiset.

Vaikka ajat ovat vaikeat, meillä on toisemme ja meillä on toivo tulevaisuudesta. Kaikilla ei ole, toivokin on voinut kadota. Tässä ajassa joku ihan toinen tarvitsee tukea ja kannustusta. Osoitetaan tukemme ja tsempataan poikkeusajan yli kaikki yksinäiset ja mielenterveysongelmia kokevat.

Anna tukesi mielenterveystyöhön ja Mestiksen pelastustalkoisiin. Pienikin apu merkitsee!

Mielenterveysbarometrin numeroita:

  • 78 % suomalaisista uskoo, että koronapandemia lisää mielenterveysongelmien määrää tulevaisuudessa. 
  • 62 % suomalaisista on sitä mieltä, että koronapandemia on heikentänyt erityisesti mielenterveyskuntoutujien tilannetta. 
  • 55 % suomalaisista hakisi apua omaan mielenterveysongelmaansa (melko tai erittäin) todennäköisesti mielenterveysjärjestöstä. 

#häpeäpoiskypärästä #mielenterveys #mestis

Kampanjan taustalla

Kaikkien mielenterveysongelmia kokeneiden ihmisten järjestö – et ole yksin. Mielenterveyden keskusliitto tarjoaa kaikille avointa tukea, neuvontaa sekä koulutuksia kaikille mielenterveyden ongelmia kokeneille sekä heidän läheisilleen. Liitto ajaa mielenterveyden häiriöihin sairastuneiden etuja ja toimii asiantuntijana heitä koskevissa asioissa. 

Vuonna 2021 Mielenterveyden keskusliitto viettää 50-vuotisjuhlavuottaan.

Tutustu

Mestis on Suomen jääkiekkoliiton ylin sarjataso, jossa pelataan nuorten pelaajien, seurojen, pienten paikkakuntien ja koko suomalaisen jääkiekon tulevaisuudesta. Mestis on yhteisö, joka kokoaa kansan syvät rivit. Täällä urheilu ja sen tuottamat tunteet ovat aitoja. Jääkiekko tuo elämään sisältöä, kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Mestiksessä asioita tehdään eri tavalla. Pelataan samaa peliä, mutta omassa sarjassa. Mestiksen eletyt arvot poikkeavat jääkiekon perinteisistä arvoista – tai oikeammin ne edustavat uusia. Kun puhutaan vastuullisuudesta, jääkiekon imago ei sijoitu lajivertailun kärkisijoille. Me haluamme rakentaa tulevaisuuden jääkiekkoa uudenlaiselle arvopohjalle.

Tutustu

Energinen digitoimisto, joka hoitaa yrityksellesi brändin, markkinoinnin ja verkkosivupalvelut. Tänäkin päivänä Louhos Digitalin yrityskulttuurin tärkeimpiä palasia on vastuullisuus. Yrityksemme on täynnä kovia ammattilaisia, mutta mikä tärkeintä – jokainen työntekijämme on hyvä ihminen.

Mielestämme vain vastuullinen liiketoiminta on pitkällä tähtäimellä järkevää ja kannattavaa. Arvoistamme johdetun yhteisöllisyyden lisääminen ja yksinäisyyden nujertaminen ovat yhteiskunnallisia tavoitteitamme.

Tutustu